“Povezujemo i razvijamo talentovane, angažovan i kreativne stručnjake.”

Svi članovi tima doprinose rastu, razvoju i dugoročnom uspehu naših klijenata. Mi povećavamo  vrednost uvodeći prilagođena poslovna rešenja koja su najvećim delom bazirana na Microsoft rešenjima. Na čelu naših operacija je naš sluh za klijenete, činjenica potvrđena konstantno kroz 20 godina s više od 400 jedinstvenih implementacija poslovnih informacionih rešenja.  

Mi nudimo kompanijama novi nivo uključenja zaposlenih, klijenata i dobavljača putem pametnih digitalnih servisa, internet prodavnica i web portala. Uz profesionalne usluge na području konsultantsva, razvoja, implementacija i održavanja hardvera i softvera, mi nudimo podršku za sve nivoe poslovnih informacionih sistema na jednom mestu – od lokalnih informacione i komunikacione infrastrukture do modernog poslovanja baziranog na veštačkoj inteligenciji u oblaku. 

“Mi povećavamo dodatu vrednost”

Povećavamo, uvodimo i održavamo moderna, komplentna i prilagodljiva informaciona rešenja i usluge sa kojima organizacije posluju pametnije, inoviraju poslovne procese i poboljšavaju efikasnost.  

colleague Usavršavanjem najboljih poslovnih praksi, najnovijih tehnologija i projektnog pristupa podržavamo sve posebnosti vaših poslovnih procesa i pripremamo vas za brz odgovor na promene na tržištu, poboljšanja u organizaciji i nove poslovne modele. 

“Pokrivamo četiri ključna polja u svetu informacionih tehnologija”

Poslovna rešenja 

Da li tražite moderan ERP ili CRM sistem? Da li želite da digitalizujete vaše proizvode i usluge? Mi smo vodeći snabdevač poslovnih rešenja za kompanije svih veličina i aktivnosti. Mi uvodimo vodeća Mycrosoft Dynamics poslovna rešenja koja prilagodimo svim pojedinostima klijentovog posla. Mi razvijamo naša dodatna rešenja za različita polja industrije. 

 

Web rešenja

Uključite vaše kupce u prodajni proces sve do kreiranja proizvoda i ponudite im odlično iskustvo pri kupovini. Pojačajte saradnju između svojih zaposlenih i dobavljača u svrhu brige o kupcima. Pomoću inernet prodavnica, web portala, usluga za grupni i mobilni rad povećavamo prodaju, poboljšavamo ličnu produktivnost i optimiziramo poslovanje. 

Sistemska rešenja

Efikasan posao zahteva informacije vrhunskog kvaliteta i komunikacionu infrastrukturu. Mi nudimo kompletan opseg sistemskih rešenja i usluga od konstrukcije poslovnih komunikacionih mreža do servera i sistema za skladištenje, te korisničkog okruženja sa kojoima implimentirate sigurnu, pouzdanu, efikasnu i visoko dostupnu podršku poslovnih procesa. 

 

Rešenja v oblaku

Da li vam trebaju agilna informaciona rešenja koja su uvek u skladu sa vašim stvarnim poslovnim zahtevima? Sa najmodernijim poslovnim i infrastrukturnim rešenjiima u oblaku, mi vam omogućavamo da podržite rast vašeg poslovanja bez skrivenih troškova. Mi stvaramo sigurnu sredinu za vaše podatke i lagan rad i testiranje novih inovativnih digitalnih rešenja.  

 

Mi ostvarujemo vaše ciljeve uz pomoć najboljih sistema

         

Četiri ključna satojka kompletnog uspeha

01

Najbolje poslovne prakse

Usavršavanjem najboljih poslovnih metoga, najnovijih tehnologija i projektnim pristupom, podržavamo sve posebnosti poslovnih procesa kupaca i pripremamo ih za brz odgovor na promene na tržištu, poboljšanja u organizaciji i nove poslovne modele.

02

Vodeća digitalna rešenja

Sa više od 80 stručnjaka, mi smo među vodećim regionalnim implementatorima poslovnih rešenja. Mi stvaramo prilagodljive digitalne radna okruženja koja su bazirana na saradnji zaposlenih i poslovnih partnera, povezivanju poslovnih rešenja i cloud usluga, upotrebi podataka i poslovne analitike, mobilnosti i automatizacije procesa i procedura.

03

Snaga kreativnog razvoja

Na bazi standardne tehnologije, razvili smo preko 30 vlastitih rešenja u područjima kao što su menadžment odnosa s kupcima i dobavljačima, upravljanje maloprodajom i veleprodajom, upravljanje skladištom i logistikom, planiranje i praćenje proizvodnje, upravljanje radnim vremenom i upravljanje sadržajem.

04

Portfolio poslovnih I tehničkih rešenja

Svakom kupcu želimo da ponudimo najbolje rešenje sa gledišta lakoće korišćenja, efikasnosti outsourcinga,poslovnih procesa, bezbednosti i cene. Zato naši eksperti poseduju preko 200 sertifikata iz svih informacionih i komunikacionih područja.

Šta mediji kažu o nama