01

Finansije

Kontrolne table vam daju trenutni uvid u vaše finansije u realnom vremenu, u bilo koje vreme i bilo gde. Na raspolaganju su vam finansijski podaci i izveštaji za poslovno planiranje, kontroling, upravljanje i statutarno izveštavanje.

02

Proizvodnja

Automatizacijom rutinskih zadataka, od kreiranja i pokretanja radnih naloga, do planiranja i praćenja proizvodnje, povećavate efikasnost mašina i postrojenja, smanjujete zalihe i oslobađate resurse da biste preuzeli i specifične i najzahtevnije narudžbe.

03

Usluge

Povećajte zadovoljstvo kupaca za vaše proizvode, upravljanjem kvalitetnim postprodajnim uslugama, od nadgledanja narudžbi za usluge i planiranja servisnih timova i tehničkih resursa, do uvida u izvršenje zahteva za usluge.

04

Upravljanje kadrovima

Oslobodite funkciju kadrova za ručno prikupljanje podataka za obračun plata, boniteta, troškova putovanja i izveštavanje. Povećavate efikasnost administracije, olakšavate praćenje radne uspešnosti i dobijte vreme za implementaciju strateških kadrovskih procesa.

05

Prodaja

Automatizirani procesi, kao što su priprema ponuda i ugovora, omogućavaju vam da se u potpunosti fokusirate na svoje kupce i gradite odnose s njima.

06

Lanac snabdevanja

Uspostavite pametno upravljanje zalihama kako biste kapital iskoristili za rast i razvoj poslovanja. Uz pomoć nadzorne ploče i poslovnog izveštavanja, obezbedite sebi informacije za neometanu brigu o kupcima.


Hitrejše in boljše opravljanje dela s najnovejšim ERP sistemom. Poenostavljeni poslovni procesi s pomočjo modernega ERP sistema. ERP integracija z raličnimi aplikacijami. Obvladovanje vseh ravni poslovanja.
Ohišje belega MacBook računalnika.

Zašto ERP

Uz znanje i rešenja firme Business Solutions, dobijate više od samo običnog ERP sistema. Optimiziramo vaše poslovne procese i prilagođavamo sistem tako, da na najbolji način podržava poslovnu efikasnost i konkurentsku prednost. Modularno zasnovan sistem ERP omogućava vam da uvodjenje sistema izvršite postepeno, u skladu sa poslovnim zahtevima i realnim mogućnostima.

Priče o uspehu

AMZS d.d.
Andrej Cergolj, Head of commercial department and assistance

»CRM rešenje nam omogućava objedinjeno upravljanje prodajnim prilikama i efikasno upravljanje prodajnim levkom. Nastavljanmo izgradnju sistema implementacijom drugih poslovnih oblasti.«

Elastomeri d.o.o.
Maja Podergajs, Administrator

»Microsoft CRM rešenje omogućava nam efikasno i pregledno poslovanje sa klijentima. Toplo ga preporučujem..«

IC Elektronika d.o.o.
Barbara Moškon, Assistant director

»Uz pomoć Business Solutions i Magento online prodavnice, dobili smo efikasan alat za prodaju u našem preduzeću. Integracija sa Dynamics NAV poslovnim informacionim sitemom radi savršeno.«

CVS Mobile d.d.
Valter Grilanc, CFO and Head of Power BI project

»Pomoću Microsoft Power BI dobili smo jednostavan, brz i kompletan pregled dinamike u postojećim poslovnim procesima. Poslovni podaci, koji pre nisu bili procesuirani, postali su vredna informacija za nadgledanje posla i donošenje ispravnih poslovnih odluka pomoću Power BI.«

Pronega d.o.o.
Tomaž Leban, Director

»Upotreba Power BI nam omogućava brz i efikasnan pregled nad prodajom, nabavkama, zalihama, itd. Implementacijom smo dobili pregled nad celokupnim poslovanjem, i istovremeno, Power IB nam omogućava jednostavan kontakt sa kupcima i snabdevačima.«