AllForAdriatics Lokalizacija

Lokalizacija za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Srbiju

Koristite softverski alat, prilagođen vašem lokalnom zakonodavstvu i jeziku. Razvili smo softverski dodatak, koji je deo poslovno-informatičkog sistema Microsoft Dynamics 365 Business Central i koji se može pohvaliti sertifikovanim Microsoft rešenjem. Radite unutar iste baze podataka, čak i ako imate preduzeća u drugim državama. Funkcionalnosti dodatka AllForAdriatics pokrivaju područje Slovenije, Hrvatske. Bosne i Srbije.

Prednosti

Prilagođenost na višem nivou

Upravljajte podacima sigurno i precizno, kroz celokupno poslovanje. Koristite funkcionalnosti, koje vam omogućavaju detaljan pregled, uređivanje i kalkulaciju poreskih izveštaja.

Obezbedite sebi potpunu podršku za računovodstvo, na više različitih računa ili grupa računa. Smanjite mogućnost grešaka sa digitalnim e-računima, koji vam omogućavaju automatizaciju procesa i smanjenje manualnog rada.

Koristite više od 100 dodatnih i dopunjenih izveštaja, koji omogućavaju izdavanje izveštaja u skladu sa lokalnim zakonodavstvom. Pristupite godišnjim izveštajima, formirajte obrasce za porez na dobit ili pristupite statistikama finansijskih računa.

Obezbedite fleksibilnost i brzinu poslovanja sa ručnim terminalima i naprednijim ispisima stanja zaliha. Upravljajte radnim nalozima i postavite lokacije komponenti i proizvoda prema proizvodnom odeljenju.

Rešitve

Sorodni produkti