Microsoft Project

Planirajte pametno bez uskih grla

Microsoft Project omogućava organizacijama proaktivno upravljanje iskorišćenim resursima, rano prepoznavanje uskih grla, precizno predviđanje potreba za resursima i poboljšan izbor projekata, kao i pravovremeno izvršenje. Prihvatite se bilo čega, od malih do velikih projekata.

Prednosti

Učinite upravljanje projektima lakšim

Obavljajte svoj rad sa samopouzdanjem pomoću alata, koji vam omogućava brzo i pre svega lako planiranje zadataka na projektu, čak i ako niste bili u ulozi vođe projekta. Sarađujte s članovima tima, čak i kada ste kod kuće, na poslovnom putu ili na drugom kraju sveta.

Iskoristite povezanost rešenja Microsoft Project i Microsoft Teams-a i omogućite saradnju i upravljanje projektima, uključujući razgovore, sastanke, skupinsko deljenje datoteka i mnogo više.

Sa ugrađenim interaktivnim pregledom statusa projekta i drugim prilagođenim metrikama, možete vizualizovati i analizirati sve najmanje detalje i probleme pomoću Power BI alata, te na taj način postići bolje rezultate.

Stvorite svoje okruženje i automatizujte radne procese tako da održite kontrolu i pregled nad obavljenim radom. Sve to omogućava hosting u oblaku - Microsoft Azure, najpouzdaniji oblak za preduzeća na svetu.

Želite li da saznate više o rešenjima?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti