Namenska rešenja

Prilagođena rešenja za specifične poslovne izazove

Specifične industrijske grane i specijalizovane delatnosti, zahtevaju posebnu informacionu podršku. Standardne poslovne sisteme prilagođavamo rešenjima, koja će odgovarati vašim specifičnim poslovnim izazovima i načinu poslovanja. Tako ćete moći da nadogradite, optimizujete i dodate vrednost svojoj osnovnoj delatnosti.

Prednosti

Prednosti naših namenskih rešenja

Standardne poslovne sisteme nadgrađujemo na način, da se potpuno prilagođavaju vašim specifičnim poslovnim izazovima i načinu poslovanja.

Standardizovana poslovna informaciona rešenja, zahtevaju od kompanija da prilagode svoju poslovnu logiku sistemu, a ne obrnuto. Naša namenska rešenja će se prilagoditi specifičnostima vašeg poslovanja i pomoći vam da održite i nadogradite konkurentske prednosti.

Sva naša rešenja su izgrađena na osnovu našeg ili Microsoftovog ERP sistema Microsoft Dynamics Business Central, što omogućava povezivanje poslovnih procesa bez prekida ili višestrukog unosa podataka.

Naša rešenja omogućavaju jednostavnu automatizaciju radnih procesa, čime možete smanjiti obim administrativnih zadataka i fokusirati se na delatnosti gde stvarate dodatnu vrednost.

Razvoj softvera po narudžbi ponekad može biti skup, ali se pokazuje da je dugoročno koristan.

Želite saznati više o našim posebnim rešenjima?

Prijavite se za besplatnu konsultaciju.
Prijavite se

Produkti

Rešenja prilagođena vašem poslovanju