Netronic - Visual Advanced Production Scheduler

Automatsko planiranje i raspoređivanje proizvodnje

Izuzetno moćno rešenje koje omogućava optimalno planiranje i simulaciju operativnih, alternativnih mašina i kooperanata uzimajući u obzir dostupne zalihe i proizvodne kapacitete. Rešenje je prilagodljivo i potpuno integrisano u poslovno-informacioni sistem Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Prednosti

Netronic - VAPS

Planiramo proizvodnju po danima, mašinama, alternativnim mašinama i procesima uz pomoć Gantovog dijagrama. Takođe, možete generisati sveobuhvatan vizuelni pregled zauzetosti kapaciteta i lakše utvrditi gde se javljaju uska grla i gde je optimizacija neophodna. Kroz funkcionalnost "povuci i pusti" (drag & drop), možete jednostavno i odmah videti posledice unosa narudžbine i dobiti informacije o tome kada će se narudžbina realizovati, bez preopterećenja resursa.

Simulirajte različite scenarije zauzetosti mašina, uporedite simulacije međusobno i odaberite onu, koja vam najviše odgovara. Možete simulirati zauzetost i operacije, kao i sve radne naloge u odnosu na podešen vremenski period. Svaka nova simulacija poništava prethodnu i kreira novu, koja menja sve radne naloge i operacije u skladu sa novim unosom.

Rešenje vam omogućava prikaz informacija o raspoloživom materijalu na osnovu proizvodne narudžbe. Prikaz raspoloživosti u boji, omogućava vam da vidite sve proizvodne narudžbe, koje treba da počnu pre najranijeg datuma raspoloživosti materijala. Prikaz u boji, vas upozorava na operacije, radne naloge i rokove isporuke, koji su ugroženi zbog nedostupnosti materijala, preopterećenosti ili drugih problema.

Prodajni komercijalisti mogu dobiti tačan datum isporuke nove ili hitne narudžbine, koji je u potpunosti usklađen sa slobodnim kapacitetima u proizvodnji. Imajte trenutan uvid u promene rasporeda i resursa, kada u plan unesete narudžbinu, koja nije bila planirana i tako tačno predvidite kada može proizvod biti proizveden.

Grafičko planiranje
Izrada simulacija
Pregled kapaciteta
Precizni datumi isporuke

Ključne prednosti

Integracija sa Microsoft Dynamics 365 Business Central / Nav

Grafičko planiranje proizvodnje

Izrada simulacija proizvodnih scenarija

Pregled zauzetosti kapaciteta

Planiranje proizvodnje po danima, mašinama, procesima

Prognoza proizvodnje i planiranje potreba za materijalom

Funkcionalnost "povuci i pusti" za unos neplaniranih narudžbina i pregled promena rasporeda i resursa

Tačan datum isporuke

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Produkti

Sorodni produkti