Digitalni marketing

Napredna marketinška rešenja po meri

Na osnovu specifičnosti vaše industrije i poznavanja ciljne grupe, razvijaćemo efikasne i ciljno usmerene digitalne marketinške aktivnosti, koje će dovesti željenu ciljnu grupu - potencijalne kupce - na vašu web stranicu. Putem kvalitetnih i ubedljivih sadržaja, redovnom komunikacijom na mreži, putem e-pošte, društvenih mreža i chatbotova, pomoći ćemo vam da ojačate kontakte i pretvorite potencijalne kupce u lojalne kupce.

Prednosti

Optimizujte svoj marketing

Za oglašavanje na internetu uglavnom se koristi »pay-per-click« tj. (PPC). To su uglavnom oglasi, koji se prikazuju na vrhu pretraživača (SERP). Svaki klik na ovu vrstu oglasa se obračunava po kliku i veoma su efektivni, kada ciljamo korisnike interneta sa specifičnim interesima ili obrascima ponašanja. Treba razlikovati plaćenu posetu kao i organsku, koja nije za plaćanje.

SEO (optimizacija za pretraživače) je skraćenica, koju koristimo za optimizaciju web stranice ili web prodavnice. SEO ili  »Search engine optimisation« je proces optimizacije kako teksta tako i  tehničkih podešavanja na vašoj web stranici, kao što su ključne reči, relevantni proizvodi/usluge ili redosled određenih ključnih reči. SEO privlači posetioce na vašu web stranicu na osnovu relevantnosti njihove pretrage i pomaže da vaša web stranica bude više rangirana u organskim pretrazivačkim rezultatima.

Društvene mreže kao što su Facebook, Instagram i LinkedIn su alati za dosezanje ciljne publike. Biti prisutan na društvenim mrežama nije dovoljno, potrebno je negovati profil relevantnim sadržajem. Putem odgovarajućih sadržaja i oglašavanja, privlačićemo nove pratioce, lajkove i deljenje sadržaja, koji su važni za rast i popularnost profila.

Platforme kao što je Dynamics 365 Marketing, objedinjuju sve podatke na jednom mestu i olakšavaju vaše aktivnosti u pogledu prikupljanja podataka i marketinških analiza. Automatizacijom procesa u vašem poslovanju, postići ćete bolje rezultate i efikasnost. Automatizovati možete slanje e-pošte, objave, poprodajne aktivnosti kao što je remarketing itd.

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti