Kepion 

Optimalno planiranje i izveštavanje

Zaboravite višemesečno planiranja prodaje, nabavke i proizvodnje, kao i ručno sakupljanje podataka za poređenje trenutnog poslovanja sa planom. Skratite proces planiranja i pratite uspešnost poslovnih aktivnosti u realnom vremenu. Osigurajte kontrolingu i rukovodstvu trenutne informacije za vođenje preduzeća prema ciljevima postavljenim u ekonomskom planu.

Prednosti

Kreirajte aplikacije za svoje poslovanje

Povežite i uskladite svoje planiranje, izveštavanje i finansijsku konsolidaciju. Usmerite svoje finansije ka više strateškim aktivnostima, sa dodatom vrednošću, automatskom standardizacijom procesa.

Kreirajte plan prodaje, koji tačno predviđa procene prihoda i podstiče rast, i upravljajte primenom poslovnih strategija i operativnih planova u celom preduzeću.

Integrišite planiranje i analizu lanca snabdevanja, istovremeno povezujući operativno, prodajno i finansijsko planiranje za sveobuhvatno rešenje za celo preduzeće.

Program za finansijsko izveštavanje, omogućava vam da dobijate podatke iz svih odeljenja. Pomoću OLAP i Microsoft SQL tehnologija možete analizirati različite baze podataka i poređivati ih između različitih scenarija u finansijskim izveštajima. Izgled izveštaja, grafikona i tabela možete potpuno prilagoditi svom preduzeću.

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti