Rešenja interneta stvari

Uspostavite savremena i povezana radna okruženja

U oblasti IoT, u kompaniji Business Solutions, razvijamo praktična i efikasna rešenja namenjena poslovnoj i industrijskoj upotrebi, pre svega u pogledu automatizacije procesa i kontrola pristupa. Povezivanjem uređaja i omogućavanjem međusobne komunikacije i razmene podataka, pomažemo kompanijama da uspostave savremena i napredna radna okruženja, gde su poslovni i operativni procesi automatizovani, nadgledani i povezani u jedinstvenu poslovnu logiku.

Prednosti

Prednosti upotrebe IoT rešenja

Sa naprednim IoT rešenjima, pomažemo uspostavljanje savremenih i naprednih radnih okruženja, gde su poslovni i operativni procesi automatizovani, nadgledani i povezani u jedinstvenu poslovnu logiku.

Pomoću platforme, poput allforsmartfactory, možete na jednom mestu pratiti podatke o količini proizvedenih proizvoda, utrošenom vremenu, greškama, otpadu i tako optimizovati procese u proizvodnji, povećati efikasnost i smanjiti mogućnosti grešaka.

Sa rešenjem, poput allfortime access control, možete zaštititi prostorije od pristupa neovlašćenih osoba i istovremeno omogućiti praćenje korišćenja zaštićenih prostorija.

Prednost IoT rešenja je, da su povezani sa ERP business central sistemom i tako su integrisani u celokupan poslovni i proizvodni proces kompanije.

Kompanije očekuju da će IoT i druge digitalne tehnologije poboljšati efikasnost za 12 procenata.

Želite saznati više o IoT rešenjima?

Prijavite se za besplatnu konsultaciju.
Prijavite se

Produkti

Optimizujte svoje procese