AllForUtility Portal

Vaše višenamensko rešenje

Web portal i mobilna aplikacija AllForUtility na pametan i funkcionalan način, uključuju više korisnih aplikacija, pružajući visok nivo zadovoljstva pri korišćenju različitih funkcija. U okviru platforme moguće je integrisati više korisnih aplikacija, a sve podatke objediniti u jedinstveno i elegantno rešenje.

Prednosti

Sveobuhvatno rešenje na dohvat ruke

Lista funkcija je obimna, uključujući izveštavanje o potrošnji, pregled računa i istoriju plaćanja, pregled potrošnje, cenovnik i dodatne usluge.

Portal omogućava unos trenutne potrošnje radi dalje detaljnije analitike. Moguće je dodati i e-poštu i telefonski broj za biltene o "periodu popisa". Možete upoređivati mesečne ili godišnje izveštaje i stvarnu i predviđenu potrošnju.

Imajte uvid u zapis o stanju mesečnih plaćanja u profilu pojedinca, od trenutka kada su računi izdati. Podaci, koji su navedeni u određenom prikazu, uključuju mesec, broj računa, datum računa, datum dospeća, sažetak, otvoreni iznos, stanje i prilog u PDF formatu.

Za slučajeve, kada vam je potrebna brza popravka u vašem domu. Pošaljite prijavu i opis problema, a portal će vam automatski obezbediti kontakt sa najprikladnijim stručnjakom za taj problem.

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti