AllForUtility

Potpuno rešenje za distributere i dobavljače energije

Kompletno rešenje je u potpunosti integrisano sa poslovno-informacionim sistemom Microsoft Dynamics 365 Business Central i Dynamics NAV. Spaja ideje i koncepte, koji se javljaju u brojnim projektima u oblasti distribucije energije, vode, upravljanja otpadom, upravljanja zgradama, obračuna parkinga, zakupa i drugih rešenja. Rešenje pruža potpunu integraciju svih poslovnih funkcija i potreba u jedinstven sistem, koji se prilagođava vašem poslovanju i industriji.

Prednosti

Zašto odabrati AllForUtility?

Sa rešenjem AllForUtility Billing Management, na primer, moći ćete pregledno i brzo prikazivati podatke o potrošnji energije. Sistem će automatski prikupljati i kombinovati podatke o korisnicima i generisati račune prema ugovoru ili parametrima. Takođe imate mogućnost automatskog generisanja očitavanja i velikog broja računa i na taj način ćete optimizirati procese u svom preduzeću.

Kompletna evidencija i statistika odvoza otpada, planiranje vozila, radnika, okruga, potpuno upravljanje balansom otpada u sistemu, kao i podrška skladištenju i zbirnim mestima. Sve to i još mnogo više, možete uređivati u jednom sistemu, koji je uvek usklađen sa zakonodavstvom.

Besprekorna komunikacija između odeljenja, dodeljivanje zadataka i brojne finansijske i druge analize, dostupne su u modulu za izgradnju energetskih distribucijskih mreža. Pored navedenih prednosti, u sklopu rešenja, možete nadzirati i pregledati zadatke i status izvršavanja, kao i imati uvid u celokupnu istoriju.

Web portal i mobilna aplikacija AllForUtility na pametan i funkcionalan način uključuju više korisnih aplikacija, istovremeno pružajući visok nivo zadovoljstva pri korišćenju različitih funkcija. U okviru platforme, moguće je integrisati više korisnih aplikacija, a sve podatke objediniti u jedinstveno i elegantno rešenje.

Oglej si video

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti