Microsoft Power BI

Donosite bolje i brže odluke

Microsoft Power BI je alat u Microsoft okruženju, koji omogućava povezivanje sa bilo kojom platformom. Omogućava obradu i izvlačenje podataka iz više od 60 različitih izvora podataka i njihov prikaz na po meri prilagođenoj Power BI kontrolnoj tabli.

Prednosti

Oslušnite podacima da postignete vrhunske rezultate

Sa izveštajima, kreiranim po meri korisnika, kreirajte idealne izveštaje, koji obuhvataju samo informacije, koje vam zaista trebaju. Imajte jasan pregled podataka i donosite odluke brže i pouzdanije.

Interfejs omogućava vrlo jednostavan izvoz podataka u druge Microsoft aplikacije, poput Excel-a, što korisnicima pruža dodatnu fleksibilnost pri uređivanju, obradi ili prikazu podataka na nov način.

Verujete vodećem proizvođaču zaštite i šifriranja podataka. Koristite Azure usluge za eliminisanje izloženosti podataka na javnom internetu, uključujući Azure Private Link, oznake usluga i Azure Virtual Network.

Od senzora i uređaja za  merenje u proizvodnji, do praćenja analitike na društvenim mrežama. Pratite podatke u realnom vremenu i donosite odluke na vreme.

Pogledajte interaktivnu demonstraciju.

Rešitve

Sorodni produkti