Kompleksnije web stranice

Više od obične web stranice

Web stranice, koje se sastoje od početne stranice i više podstranica, pogodne su za kompanije koje žele istaknuti veću količinu informacija i proizvoda, te koje trebaju sveobuhvatno rešenje, korisno kako za posetioce tako i za administratore web stranica, koji žele samostalno uređivati sadržaj.

Prednosti

Kreirajte privlačnu i korisnu web stranicu

Pre nego što se pristupi oblikovanju web stranice ili web prodavnice, potrebno je strateški planirati korisničko iskustvo, koje predstavlja temelj dobre web lokacije. Web stranica ili web prodavnica mora biti korisniku prijatna i pregledna, jer ćete samo na takav način privući kupce i stalne mušterije. Na osnovu detaljne analize vašeg poslovanja i grani industrije u kojoj poslujete, zajedno s vama oblikujemo strategiju online nastupa.

Uvek se brinemo o zadovoljstvu naših klijenata i o tome da ostvare ciljeve koje su postavili. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u razvoju rešenja prilagođenih korisnicima, postižemo najviši nivo prilagođavanja sistema web stranice. Web platforma Umbraco nam omogućava upravo to - neograničenu prilagodljivost i razvoj modernih web prodavnica ili web stranica.

Ako želite da vaša web stranica bude uspešna i da generiše nove, tzv. "leade" - kupce, morate imati alate u pozadini vaše web stranice, koji omogućavaju detaljnu ili osnovnu analitiku poseta, kupovina, otvorenih sesija itd. Pomažemo vam da odaberete odgovarajuće podešavanje za vaše područje rada i oblast poslovanja, tako da možete bez brige dobiti ključne informacije sa svoje web stranice, koje će vam pomoći u unapređenju poslovnih rezultata.

Smanjite administrativne troškove i uštedite vreme. Implementirajte u svoju web prodavnicu ERP sistem, koji vam omogućava transparentan i brz pregled zaliha, cena, porudžbina i mnogo više. Integracijom ERP sistema, dobijate veću preglednost nad podacima i lakše upravljanje i poslovanje vaše web prodavnice.

 

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavi se

Rešitve

Sorodni produkti