Microsoft Dynamics NAV

Kompletno programsko rešenje

Kompletno programsko rešenje, sa širokom paletom modula, koji omogućavaju široki spektar upotrebe, pružajući korisniku prilagođeno korisničko iskustvo, na kojem najuspešnija preduzeća temelje svoju digitalnu transformaciju. Na jednom mestu dobijate sve što vam je potrebno za uspešno poslovanje u vašoj oblasti. Pratite prodaju, nabavku, finansije, materijalno poslovanje, proizvodnju, usluge, kadrove, projekte i marketing.

Prednosti

Realizujte svoje planove

Dugogodišnje prisustvo na tržištu i stabilnost rada u najzahtevnijim okruženjima zajedno sa prodornim inovativnim pristupom digitalnoj transformaciji, obezbeđuju sigurnost investicije. Kao rezultat toga, omogućavaju prijatan nadzor procesa za nesmetano i brzo funkcionisanje organizacije. U uspešnom poslovanju, Microsoft Dynamics Navision pomaže više od 120.000 preduzeća širom sveta.

Microsoft Dynamics NAV je definitivno najsvestraniji ERP sistem. Sa potpunim pristupom izvornom kodu, moguće je promeniti bilo koju poslovnu logiku. Takvo okruženje omogućava developerima brzo i ekonomski isplativo prilagođavanje strukturiranja procesa i samog sistema.

Sa Microsoft Dynamics NAV možete biti sigurni, da ćete u svom poslovnom procesu imati sistem, koji će rasti sa vama i omogućiti vam brojna softverska prilagođavanja i proširenja. Sa našim dugogodišnjim znanjem, sigurno ćemo pronaći rešenje za vaše poslovanje.

Sistem vas usmerava ka investiranju u prave funkcionalnosti, koje vam zaista trebaju. Dobićete modularnu funkcionalnost za upravljanje preduzećem. Odabrani moduli su zasnovani na proverenim standardima i stoga su brzi za implementaciju i održavanje. Širok spektar već razvijenih modula uz pomoć naših developera, obezbeđuje vam još kvalitetniji proces poslovanja.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu konsultaciju.
Prijavite se

Microsoft Dynamics 365 Business Central u preduzeću

Rešitve

Sorodni produkti