B2B portali

Ojačajte svoje B2B poslovanje

Digitalizacija svih poslovnih aktivnosti, uključujući odnose sa poslovnim partnerima, ključna je za uspostavljanje uspešnog poslovanja. Sa naprednim B2B portalima, omogućite vašim poslovnim partnerima da jednostavnije i efikasnije komuniciraju sa vama, uređuju naručivanja i plaćanja, dok vi možete na jednom mestu videti i upravljati ključnim informacijama o B2B prodajnim aktivnostima.

Prednosti

Iskoristite potencijal B2B trgovine

Načrtujte in spremljajte realizacijo nabavne verige direktno v svojem sistemu ERP – Dynamics 365 Business Central. Pravočasno odkrivajte anomalije in kupcem zagotovite pravočasno dobavo v skladu z dogovorjeno ceno in pričakovano kakovostjo.

Za brzu, efikasnu i kvalitetnu prodaju, potrebna vam je automatizacija procesa. U svom ERP sistemu možete odrediti popuste i cene, koje ste dogovorili sa kupcem. Na taj način omogućavate kupcu jednostavan i pregledan način korišćenja portala ili online prodavnice.

Zbog ugrađene automatizacije prodajnog procesa i stanja zaliha, značajno se smanjuje mogućnost grešaka, vreme naručivanja i obrade narudžbi. Obradite veći broj narudžbi u kraćem vremenskom periodu.

Korisnici, koji naiđu na spore i neodzivne web stranice, odlaze i ne vraćaju se na njih. Pravilan razvoj i optimizacija web stranice, omogućavaju brzo i uspešno funkcionisanje. Portali i web stranice, razvijene u Umbraco sistemu, omogućavaju brzo i efikasno funkcionisanje na svim uređajima.

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti