Microsoft SharePoint

Ojačajte timski rad i saradnju

Delite informacije, podatke i izveštaje brže pomoću programa SharePoint. Moderni intranet, koji omogućava kreiranje mesta za saradnju među zaposlenima i mnogo više. Organizujte sve svoje projekte i zadatke za nekoliko minuta i stvorite preglednu strukturu datoteka.

Prednosti

Organizujte, izgradite, povežite

Čuvajte podatke na zajedničkom sistemu u oblaku, koji omogućava real-time saradnju i deljenje dokumenata, vesti i informacija. Lako i sigurno sarađujte unutar i izvan vaše organizacije putem svih uređaja, uključujući i mobilne.

Podstičite organizacionu efikasnost deljenjem zajedničkih resursa i aplikacija na internim web mestima i portalima. Kreirajte atraktivna web mesta, koja će preneti vaše priče ili vesti unutar preduzeća.

U modernom svetu, nije potrebno da su svi zaposleni na istoj lokaciji, kako bi saradnja unutar preduzeća bila produktivna. SharePoint omogućava povezivanje kalendarima, organizaciju dokumenata, kreiranje zadataka i slanje obaveštenja putem e-pošte u realnom vremenu.

SharePoint je izuzetan alat za pretragu sadržaja unutar sistema dokumenata. Sa detaljnijim uvidima dobijate podatke, koji vam omogućavaju brže i lakše donošenje odluka ili sticanje novog znanja. Dodatno možete ojačati komunikaciju i veze uz pomoć alata Yammer.

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Microsoft SharePoint u preduzeću

Rešitve

Sorodni produkti