Microsoft Dynamics 365 Field Service

Rešavajte probleme odmah i uvek

Postarajte se da su vaši kupci i korisnici usluga uvek na prvom mestu. Aplikacija osigurava da rešavate probleme i pružate usluge, bilo gde i bilo kada. Automatizacija radnog procesa i napredni algoritmi za raspoređivanje rada, omogućavaju terenskim radnicima bolje uslove i veći uspeh u rešavanju problema klijenata.

Prednosti

Smanjite troškove i povećajte zadovoljstvo

Sprečite problem, pre nego što postane ozbiljniji, sa tehnologijom IoT. Imajte pogled od 360 stepeni nad sredstvima klijenata, lokacijom i dogovorima.

Sa tehnologijom AI, koja vam automatski predlaže optimalnu raspodelu radnog vremena tehničara u skladu sa vrstom i težinom problema, rešavajte probleme brže i efikasnije.

Sa alatom Dynamics 365 Remote Assist, možete komunicirati sa stručnjakom na terenu putem video poziva ili virtuelne realnosti i tako rešavati problem korak po korak, bez nepotrebnih komplikacija.

Unapređujte iskustvo svojih klijenata kroz alate, koji omogućavaju tehničarima bolju produktivnost i informacije na dohvat ruke, uvek i svuda. Kroz inteligentnije korišćenje analitičkih podataka dobijenih putem tehnologije AI, poboljšajte iskustvo kupca.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu konsultaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti