Kreativna rešenja

Izstopajte iz množice

S kreativnim i maštovitim rešenjima, obezbeđujemo da se vaše preduzeće i brendovi izdvajaju iz mase, a da se vaše poruke čuju. Nudimo vam brendiranje, dizajn promotivnih materijala, pripremu kreativnih tekstova i različite oblike video prezentacija. Rešenja su prilagođena vašim željama i potrebama, ciljnim kupcima i kanalu objavljivanja.

Prednosti

Oblikujte svoju prisutnost na tržištu

Brendiranje preduzeća je od suštinskog značaja kako na internetu, tako i na štampanim materijalima. Sa priručnikom za celokupni grafički identitet, ćete ostaviti utisak profesionalnosti i pratiti crvenu nit grafičkog identiteta vašeg preduzeća. U priručniku su uključeni primeri korišćenja logotipa, primeri štampanih materijala, internet objava, vizit karti i drugih dokumenata.

Sadržaji u digitalnom i štampanom formatu, još uvek su važan deo marketinške i prodajne strategije. Oblikujemo promotivne materijale, koji doprinose vašem uspehu i prepoznatljivosti proizvoda, usluge ili celokupnog preduzeća.

Sadržaji su važan deo marketinških materijala i web stranica. U saradnji sa vama kreiramo sadržaje, koji su privlačni kupcima i prenose suštinu onoga što ih najviše zanima. Sadržaji mogu biti u obliku vesti, blogova, slogana, pojedinačnih rečenica ili pasusa i mnogih drugih oblika.

Video sadržaji su najpopularniji način konzumiranja različitih sadržaja. Kreiramo promotivne animirane video zapise u 2D tehnici, kao i snimanje na terenu uz audio i video montažu. Sastavni deo svakog videa je izbor odgovarajuće muzičke podloge, koja daje ritam videu i izaziva emotivne reakcije tokom gledanja.

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti