Microsoft Teams

Izgradite moderno poslovno okruženje

Dinamičnost modernih poslovnih okruženja zahteva korišćenje nove tehnologije, koja objedinjuje različite kanale komunikacije u jednom rešenju. Budite povezani sa svojim timom i klijentima putem četa, video poziva, konferencija, e-pošte ili direktnog poziva. Organizujte sistem za dokumente, zakazujte sastanke, dodeljujte zadatke, pravite beleške i predloge ili analizirajte podatke, sve to i još mnogo više.

Prednosti

Optimizujte svoje poslovanje

Obavljajte pozive, uređujte dokumente ili učestvujte na sastanku. Kroz skupnu upotrebu dokumenata možete sarađivati i obavljati svoj rad gde god se nalazili, i imati organizovan pogled na fajlove u SharePoint sistemu za fajlove. Pristupajte aplikacijama, kao što su Microsoft Word, Excel i PowerPoint i sarađujte sa kolegama na istom dokumentu u realnom vremenu.

Pošaljite direktnu poruku nekoj osobi ili celoj grupi, učestvujte u video pozivu ili delite ekran, kako biste brže i bolje donosili odluke. Smanjite nepotrebnu komunikaciju putem e-pošte i jednostavno delite sadržaje putem direktnih poruka ili prilagođenih grupa. Kreirajte timove za određeno područje ili temu, radi bolje fokusiranosti i organizacije.

Za dobre poslovne odluke, potrebne su vam prave informacije na brz i pregledan način. Aplikacija Teams vam omogućava da integrišete različita dodatna rešenja putem alata Apps, što vam olakšava i ubrzava radne zadatke. Možete pregledati podatke putem aplikacije Power BI ili pristupiti podacima o klijentima i deljenim dokumentima, putem SharePoint aplikacije kroz sistem Dynamics 365.

Zaštitite privatnost korisnika pomoću ugrađenih sigurnosnih sistema i budite sigurni da su vaši lični podaci zaštićeni od neželjenog pristupa. Kontrolišite informacije i dnevnik, kao i mogućnosti pretrage sadržaja. Podstaknite bezbednije sastanke sa moćnim kontrolama i pravilima, koja sprečavaju prekide i uklanjaju učesnike koji ometaju ili blokirajte anonimne goste.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu konsultaciju.
Prijavite se

Microsoft Teams u kompaniji

Rešitve

Sorodni produkti