Yealink MeetingBoard

Organizujte moderne i profesionalne poslovne sastanke i video pozive

Video konferencije, sastanci i brainstorming su deo našeg svakodnevnog poslovnog života. Iealink MeetingBoard je rešenje sve-u-jednom koje kombinuje napredni multifunkcionalni sistem za video konferencije sa ekranom osetljivim na dodir, pametnu tablu i još mnogo toga u jednom. Tako možete da organizujete besprekorne video konferencije i produktivne poslovne sastanke ili sastanke pomoću jednog sistema.

Prednosti

Yealink MeetingBoard

Yealink MeetingBoard je dostupan sa veličinom ekrana od 165 cm (65") za manje sale za sastanke ili kancelarije i sa veličinom ekrana od 218 cm (86") za veće sobe. U slučaju veće video konferencije, možete lako kombinovati dva ekrana – jedan za prezentaciju, a drugi za učesnike onlajn sastanaka.

Ugrađena kamera sa funkcijom veštačke inteligencije prati zvučnike i pruža oštru i jasnu sliku i najoptimalnije vidno polje. Visokokvalitetni mikrofoni i zvučnici opremljeni tehnologijom za poništavanje buke osiguravaju da je zvuk uvek izuzetan.

MeetingBoard se lako povezuje sa svim alatkama za video konferencije, uključujući Microsoft Teams, Zoom, Google Meet i CISC

Tabla za sastanke se može koristiti kao tabla koja će lako deliti pisani sadržaj sa učesnicima video poziva. Ako koristite fizičku tablu, takođe možete lako da delite ovaj sadržaj sa drugim učesnicima na mreži uz pomoć dodatne kamere za sadržaj i ugrađenog softvera. o Vebek. Možete birati između različitih opcija povezivanja i dodatne opreme.

Tehničke specifikacije

Veličina ekrana 218 cm (86'') ili 165 cm (65'')

Android operativni sistem

Sertifikovano za MS Teams /Zoom

Ugrađena kamera sa funkcijom veštačke inteligencije

Visokokvalitetni mikrofoni i zvučnici sa poništavanjem buke

Integrisana intuitivna pametna tabla

Širok izbor dodatne opreme

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Oblasti korišćenja

Produkti

Komplementarni produkti