Microsoft Dynamics 365 Plate

Automatizujte obračun plata

Ljudi su ključni resursi svakog poslovnog subjekta, a svako preduzeće koje želi napredovati, gradi svoj uspeh na zaposlenima. Mi vam nudimo celokupan set rešenja za HRM , koji će vam omogućiti lakše i efikasnije upravljanje zaposlenima i ubrzati rutinske i administrativne procese.

 

Prednosti

Rešenje kome možete verovati

Aplikacija za obračun plata unutar rešenja Microsoft Dynamics 365 Business Central ili Navision, je samostalno rešenje sa modularnom strukturom za obračun svih vrsta prihoda, koje pravna lica isplaćuju fizičkim licima u Republici Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

Dynamics 365 rešenje je pogodno za različite delatnosti privrede ili javnih uprava. Ceo sistem omogućava visok nivo prilagođavanja i praćenja podataka po različitim kriterijumima i vremenskim periodima.

Olakšajte odeljenje za plate uz automatizovani proces obračuna plata. Omogućite jednostavan izračun plata sa jednostavnim pregledom i kadrovskim evidencijama. Kreirajte jasne izveštaje i brzo i efikasno se prilagođavajte zakonskim promenama.

Sa Microsoft-ovim rešenjem u oblaku, arhivirajte svoje obračunske liste po radnicima, troškovnim mestima, nosiocima i kompaniji. Čuvajte analitičke izveštaje o prihodima, rashodima i vrstama plaćanja na sigurnom mestu.

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti