Microsoft Azure - cloud hosting

Izgradite bilo šta, bilo gde

Azure platforma sa preko 200 proizvoda i usluga u oblaku, pomaže vam da izgradite rešenja, koja rešavaju probleme i grade vašu budućnost. Koristite ili upravljajte alatima i izgradite ih prema vašim potrebama i željama. Sa skladištenjem podataka u oblaku, ne morate se brinuti o platformi (serveru), koja je potrebna za rad programskih rešenja. Izbegnite servisiranje i održavanje samog sistema i prepustite to u potpunosti našem timu.

Prednosti

Budite spremni za sutra

Zaštitite podatke svojih kupaca i preduzeća, sa višeslojnim bezbednosnim data centrima i infrastrukturom. Više od 3500 stručnjaka stalno brine o sigurnosti vaših podataka. Koristite vodeći Azure program, koji održava najveći skup skladnosti u industriji.

Budite spremni za izazove budućnosti već danas. Migracija u oblak nije samo poboljšanje skalabilnosti i sigurnosti. Takođe dobijate mogućnost prilagođavanja i jeftinijeg upravljanja vašim bazama podataka.

Omogućite vašim zaposlenima da rade sa bilo koje lokacije, na bilo kom uređaju, putem cloud usluga. Bezbedno koristite rešenja, koja su potpuno optimizovana za Windows 10 operativni sistem i sve Microsoft 365 aplikacije.

Kreirajte i lansirajte preko aplikacija, koje imaju mogućnost izbora jezika i drugih programskih opcija, i upravljajte njima. Iskoristite najpopularnije integrisano razvojno okruženje, sa više od 20 miliona programera, koji koriste Visual Studio i Visual Studio Code.

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti