Power Display

Prikažite odabrane podatke na pregledan način

Prikazujte ključne podatke iz ERP sistema na ekranima u proizvodnji. Vizualizujte podatke u proizvodnji, imajte uvid u ključne metrike tokom proizvodnog procesa u realnom vremenu i uspostavite efikasan protok informacija među zaposlenima. Osigurajte da su svi zaposleni u realnom vremenu obavešteni o toku rada, od proizvedene količine do količinskog otpada i zastoja mašina.

Prednosti

Prikažite ključne informacije svojim zaposlenima

Power Display omogućava prikazivanje podataka proizvodnje u realnom vremenu. Možete prikazivati podatke poput broja završenih proizvoda, broja porudžbina ili recimo dnevnog uspeha u odnosu na cilj. Takođe, omogućava prikazivanje različitih informacija, kao što su opisi proizvoda ili poluproizvoda, crteži, planovi ili radni nalozi sa osobama koje su odgovorne za određeni zadatak.

Imate mogućnost prikazivanja informativnih podataka, koji se mogu podešavati putem ERP sistema - Business Central. Možete prikazivati obaveštenja, interne HTML stranice, upozorenja i druge prilagođene informacije koje želite prikazati. Svi podaci i prikazi na ekranu su definisani u vašem ERP sistemu, odakle ih možete prilagođavati.

Imajte uvid u dostupnost radnika u svakom trenutku. Putem ekrana u svojoj kancelariji ili radnom prostoru, možete videti dostupnost svakog pojedinog radnika ili tima, u zavisnosti od podešavanja, što olakšava planiranje rada.

Podaci ili informacije, koje želite prikazati, potpuno su prilagodljivi i jednostavno se podešavaju putem poslovnog informacionog sistema Microsoft Dynamics 365 Business Central. Prikaz je moguć na televizijskim ekranima svih vrsta i veličina, kao i na tabletima ili računarima putem web pretraživača.

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti