Web stranica - onepager

Moderne i pouzdane web stranice

Web stranica, koja nema podstranica. Sve informacije se nalaze na početnoj stranici. Njihova ključna prednost je da pružaju sve informacije na brz i jednostavan način, te su lakše za produkciju i uređivanje. Pogodne su kako za manje kompanije i startup-e, tako i za sve, koji žele istaći samostalan projekat ili proizvod.

Prednosti

Personalizujte svoju web stranicu

Za vas ćemo stvoriti naprednu i pouzdanu web lokaciju, optimizovanu za sve mobilne uređaje, koja će kako sadržajem, tako i dizajnom odražavati vašu sliku i delatnost, a biće korisna i za korisnike i za vas koji ćete uređivati stranicu.

Web stranice su kreirane na Umbraco platformi, modernom open-source CMS sistemu, koji ima sigurnosne sisteme na najvišem nivoui i pruža brojne mogućnosti prilagođavanja i proširivanja, uključujući integraciju sa ERP sistemom, koji omogućava ažuriranje cena, zaliha, artikala ili sadržaja u realnom vremenu.

Neka vaši proizvodi ili usluge dobiju značaj na internetu. Prezentacijska web stranica je prvi korak u svet digitalnog oglašavanja i promocije vašeg brenda. Oblikujte web stranicu prema svojim željama i potrebama, bez suvišnih funkcionalnosti.

Sa osnovnom web analitikom, uvek ćete imati podatke o posetama, otvorenim sesijama, izlascima i klikovima na vašoj web stranici. Mudrim odlukama ćete optimizovati svoju web stranicu za posetioce, koji će je češće posećivati.

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti