Power Registration & Planning

Naprednije upravljanje i planiranje radnog vremena zaposlenih

Pratite evidenciju radnog vremena zaposlenih na inovativan i jednostavan način. Koristite podatke za analize i donošenje boljih projektnih odluka, omogućite zaposlenima jasan uvid u njihove radne sate, godišnje odmore, odlaske i još mnogo toga.

Prednosti

Jasan i inovativan pregled vremena

Pomoću terminala beležite dolaske i odlaske sa radnog mesta, kao i odlaske na pauze, službena putovanja i privatne izlaske. Zaposleni se registruju putem NFC čitača sa NFC čipom. Registracija je prikazana na dnevnom i mesečnom nivou.

Zahvaljujući jednostavnom i intuitivnom oblikovanom interfejsu, možete brzo i efikasno meriti efikasnost pojedinca ili grupe zaposlenih. Planirajte i pratite popunjenost i utrošene sate na projektu, ili imajte kontrolu nad smenama u proizvodnji i administraciji.

Beležite i planirajte odsustvo zaposlenih i njihovu zamenu. Potvrđujte i pratite sve vrste odsustva, uključujući sistem obaveštavanja o odobrenju ili odbijanju zahteva.

Kreirajte izveštaje, koji sadrže podatke o redovnom radu, prekovremenim satima, godišnjim odmorima, radu tokom praznika, pauzama za ručak i službenim putovanjima, i omogućite izračun plata sa automatizovanim unosima u vaš ERP sistem. Pomoću aplikacije, možete izvršiti ispravne izračune, čak i za zaposlene sa prilagođenim ili skraćenim radnim vremenom.

Registracija prisustva
Planiranje radnog vremena
Upravljanje odsustvima
Priprema podataka za plate

Ključne prednosti

Registracija prisustva sa namenskim terminalom i NFC tehnologijom.

Planiranje rada i pregled popunjenosti zaposlenih i utrošenih sati

Evidentiranje i planiranje odsustva, sistem odobravanja odsustva

Priprema podataka za plate

Povezivanje sa ERP sistemom

Intuitivan korisnički interfejs

Podaci u realnom vremenu

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti