Microsoft Power Apps

Napravite svoju aplikaciju

Kreirajte aplikaciju, koja će vama i svima drugima u vašem poslovnom okruženju pomoći u efikasnijoj saradnji. Rešavajte probleme pomoću intuitivnog alata, koji ne zahteva programersko znanje. Možete izgraditi platformu, gde možete sastaviti prilagođenu aplikaciju na osnovu unapred definisanih primera, koja je potpuno prilagođena vašem poslovanju.

Prednosti

Pretvorite ideje u rešenja

Kreirajte zanimljive i korisne aplikacije, koje se mogu prilagoditi svakom uređaju. Koristeći "drag and drop" metod, možete izgraditi korisničko iskustvo prilagođeno ulogama ili korisnicima. Bez znanja programskih jezika, možete kreirati visoko prilagođena rešenja, koja uključuju lokacijske usluge, video kamere ili samo vizualizaciju podataka.

AI Builder omogućava automatsko prepoznavanje proizvoda, predviđanja i prognoze na osnovu unetih podataka. Možete koristiti funkcionalnost automatskog oblikovanja formi, određujući samo podatke koje želite na formularu, a veštačka inteligencija će se pobrinuti za ostalo.

Čuvajte podatke i poslovne modele u Azure oblaku i iskoristite prednosti preko 200 dodataka, koje možete inkorporirati i odmah koristiti. Unapredite svoju Power Apps aplikaciju sa profesionalnim programerima i postignite više.

Transformišite zastarele i ručne procese u digitalni oblik, iz širokog spektra različitih scenarija aplikacija. Izgradite aplikaciju na osnovu modela ili je prilagodite po meri. Sa aplikacijom Power, rešavajte poslovne probleme specifične za radno mesto ili situacije kao što su pregledi, terenska prodaja, mogućnosti plaćanja i marketinški uvidi.

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti