AllForTeam Portal

Imajte potpuni pregled nad projektima i pojedinačnim dodeljenim zadacima

Alat pruža jasan i jednostavan pregled nad projektima, zadacima i vremenom provedenim na projektu. Rešenje je potpuno integrisano sa servisom Microsoft Dynamics 365 Business Central, koji pruža automatizaciju procesa u pozadini i tako odličnu softversku podršku.

Prednosti

Vaše savršeno radno okruženje

Portal omogućava vođenje većih ili manjih projekata sa projektnom strukturom, koja može biti u obliku liste ili kanban sistema. Svakom projektnom zadatku, možete dodeliti naručioca, status, rok izvršenja, odgovornu osobu, izvođača i prioritet. Sa modulom za planiranje zaposlenih, na osnovu predviđenog vremena prisutnosti i zauzetosti određene osobe, možete jednostavno i precizno proceniti, kada će osoba biti dostupna za daljni rad.

Sa uređajima ili terminalima za registraciju vremena, zaposleni mogu beležiti vreme preko NFC protokola u obliku kartice, privezaka ili nalepnica. Zaposleni beleže svoje dolaske, odlaske, poslovne ili privatne izlaske, kao i izlaske na pauzu za ručak. Svi podaci su sinhronizovani na AllForTeam portalu i u sistemu ERP - Business Central. Preko portala, svaki zaposleni na jednostavan i brz način prati svoju evidenciju radnog vremena na dnevnom, mesečnom ili godišnjem nivou.

Sve podatke o zaposlenima dobijate na portalu. U oblasti razvoja kadrova beležimo godišnje ciljeve i predloge, a na edukacijama možemo pratiti koje je obuke zaposleni pohađao i koje sertifikate je već stekao. Portal nudi module kao što su "onboarding", "learning" i "idea management".

Zahvaljujući modularnosti, AllForTeam portalom možete tačno prilagoditi ili dizajnirati potpuno prilagođena rešenja za svoje poslovanje i način rada. Moduli, napravljeni po meri, su na primer modul za podršku, modul za putne naloge i modul za listu kontakata. Direktne veze, kao što je veza do određenog udaljenog desktopa, baze podataka, razvojnog okruženja ili VPN pristupa, su takođe rezultat razvoja po meri. Svi moduli nastaju nakon prethodne analize stanja i zahteva, kao i popisa izabranih funkcionalnosti.

 

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu konsultaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti