Umbraco web stranice

Vodeći sistem za upravljanje sadržajem - CMS

Kreirajte web stranicu sa vodećim open-source CMS sistemom, koji koristi više od 500.000 web stranica. Sa Umbracom dobijate sistem za upravljanje sadržajem, koji je poznat po svojoj prilagodljivosti i odličnom iskustvu uređivanja sadržaja.

Prednosti

Vaš sadržaj na vaš način

Jednostavno i brzo upravljajte sadržajem putem preglednog i intuitivnog interfejsa. Pre objavljivanja možete sačuvati sadržaj u prikazu i optimizovati ga za sve uređaje, kako biste dobili željeni izgled ili dizajn. Jednostavno čuvajte fotografije pomoću integrisane medijske biblioteke.

Bez obzira da li kreirate jednostavnu web stranicu ili naprednu web prodavnicu, Umbraco je pravi izbor. Ceo sistem je baziran na najboljem i najinovativnijem Microsoft Azure cloud sistemu.

Omogućite svojim kupcima pravovremenu dostavu u skladu sa dogovorenom cenom, putem integracije sa ERP sistemom. Pratite i planirajte stanje zaliha, formirajte cene proizvoda, kreirajte popuste i pratite realizaciju prodaje.

Svaki projekat ima različite potrebe i zahteve, da ne biste preopteretili sistem nepotrebnim poljima i funkcijama, Umbraco nudi beskrajne mogućnosti prilagođavanja i proširenja sistema i pojedinačnih funkcija. Na taj način, možete nadograditi svoju web stranicu ili portal bez ograničenja.

Mi smo sertifikovani Umbraco partner

Jer uvek težimo ka najboljim i dugoročnim rešenjima, ponosni smo na sertifikaciju kao partnera za web rešenja Umbraco. To nam omogućava da budemo u koraku sa trendovima i novostima u web tehnologijama i rešenjima koja stavljaju korisničko iskustvo na prvo mesto. Naš tim broji preko 15 stručnjaka.

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti