Web aplikacije

Napredni i pouzdani web sajtovi i portali

Na sve više zasićenom internetu, je još važnije da se vaši proizvodi i usluge ističu iz mase. U kompaniji Business Solutions ćemo uspostaviti napredan i pouzdan web sajt, optimizovan za sve mobilne uređaje, koji će u sadržajnom i vizuelnom smislu odražavati vašu sliku i delatnost, i koji će biti prijatan za korisnike, kao i za vas, koji ćete uređivati stranicu.

Prednosti

Koje su prednosti naših web stranica?

Web stranice su zasnovane na Umbracu, modernom open-source CMS sistemu, koji ima najviši nivo bezbednosnih sistema i nudi brojne mogućnosti prilagođavanja i proširenja, uključujući i integraciju sa ERP sistemom.

Naš tim dizajnera UX i UI će se pobrinuti da stranica ne bude samo funkcionalna, već će pružiti i vrhunsko korisničko iskustvo, koje će korisnike intuitivno voditi kroz sadržaj i željene akcije, i biće lepog, modernog izgleda.

Sve naše stranice su prilagođene svim mobilnim uređajima. Dizajnirane su tako da je vreme učitavanja optimizovano u najvećoj mogućoj meri.

Pomoću B2B portala možete automatizovati prodajne procese i u potpunosti ih uskladiti sa prodajnim informacijama u ERP sistemu (kao što su dogovorene cene i popusti), čime izbegavate nepotrebnu komunikaciju i greške.

53% posetilaca napusti web sajt, ako se učitava duže od 3 sekunde.

Želite da saznate više o našim web stranicama?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Produkti

Dizajnirajte prilagođeno iskustvo