BI  – poslovna analitika

Vizualizujte svoje ključne poslovne podatke

Aktivirajte vrednost, koju vaši poslovni podaci nose. Pretvorite podatke i nepregledne tabele u privlačne prikaze, pomoću kojih će zaposleni i rukovodioci na svim nivoima, odmah dobiti prave informacije za donošenje odluka. Na jednom mestu, spojite celu sliku poslovanja za otkrivanje novih prilika i planiranje budućih poslovnih odluka.

Prednosti

Prednosti BI rešenja

Pomoću BI rešenja, dobićete potpuni pregled ključnih indikatora vašeg poslovanja i brže ćete detektovati trendove, čime ćete biti u mogućnosti da donosite bolje informisane i smislene poslovne odluke.

Pomoću vizualizacije podataka, lakše i brže ćete detektovati potencijalne probleme i pravovremeno na njih reagovati.

Sa naprednim BI rešenjima, nećete samo dobiti dragoceni uvid u poslovne izveštaje, već i u pokazatelje zadovoljstva zaposlenih, raspored radnih naloga i efikasnost proizvodnje, što će vam omogućiti da donosite bolje odluke u celokupnom upravljanju kompanijom.

Poslovna analitika danas nije više uslov, već nužnost, ako želite biti uspešni na međunarodnom tržištu. Zato je važno da savladate napredne analitičke alate, koji će vam pružiti značajnu konkurencijsku prednost.

Implementacija BI rešenja u proseku povećava prodaju za 24%.

Želite saznati više o BI rešenjima?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Produkti

Rešitve po meri