AllForWeb

Prilagođeno rešenje za vaše poslovanje na internetu

Web rešenje, koje omogućava prilagođavanje vašim željama i vrsti poslovanja. Alat AllForWeb temelji na Umbraco CMS platformi za upravljanje sadržajem, koja se smatra jednim od najpriznatijih interfejsa, jer omogućava izuzetnu prilagodljivost i mogućnosti nadogradnje kada vam je potrebno.

Rešitve

Izaberite web rešenje prema meri

Zahvaljujući open-source platformi, imate beskrajne mogućnosti oblikovanja modernih web stranica, koje će korisnike inspirisati brzim radom i odzivnošću, bez obzira na računar ili mobilni telefon. Oblikujte web sadržaj sa optimizovanim interfejsom, koji omogućava višejezičnost, jednostavan unos sadržaja i optimizaciju SEO.

Prilagodite dizajn web prodavnice celokupnom grafičkom identitetu vaše kompanije. Izrada web prodavnice sa Umbraco interfejsom i AllForWeb rešenjem je fleksibilna i omogućava različite mogućnosti proširenja i funkcionalnosti za B2B ili B2C e-poslovanje. Integracija sa ERP sistemom - Business Central/Navision pruža vam uvid u stanje zaliha, korpe, kupaca ili promene cena proizvoda u realnom vremenu.

Napredni portali omogućavaju poslovnim partnerima da jednostavnije i efikasnije komuniciraju s vama, uređuju narudžbine i plaćanja, a vi možete na jednom mestu videti i voditi ključne informacije o prodajnim aktivnostima. Mogućnost integracije sa ERP sistemom ili drugim eksternim sistemima, interfejs vam omogućava implementaciju izabrane poslovne logike.

Zbog prilagodljivosti, AllForWeb je idealan alat za razvoj rešenja prema meri korisnika. Alat omogućava integraciju sa brojnim drugim alatima i aplikacijama, kao i mogućnost izgradnje sopstvenih okruženja kao što su intranet, ekstranet i druga rešenja. Mogućnosti prilagođavanja i nadogradnje su veoma široke.

Mi smo sertifikovani Umbraco partner

Jer uvek težimo ka najboljim i dugoročnim rešenjima, ponosni smo na partnerski sertifikat za web rešenja Umbraco. To nam omogućava da budemo u korak sa trendovima i novostima u web tehnologijama i rešenjima, koja stavljaju korisničko iskustvo na prvo mesto. Naš tim broji preko 15 stručnjaka.

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti