Microsoft 365

Vaša kancelarija u oblaku

Potpuno programsko rešenje za sve vrste i oblike preduzeća, pruža mnoštvo korisnih programa, koji poboljšavaju efikasnost rada i unapređuju saradnju među zaposlenima. Alati, kao što su Word, Excel, Powerpoint, Access, Planner, Yammer, Microsoft Teams, SharePoint, OneDrive i Outlook, su visoko sposobna rešenja, koja će unaprediti vaše poslovanje.

Prednosti

Modernizirajte svoje podjetje

Bezbednost poslovnih podataka i dokumenata je od izuzetne važnosti. U aplikaciji SharePoint možete dodeliti pristup dokumentima samo osobama kojima verujete. Smanjite mogućnost sajber napada uz integrisane sigurnosne protokole, koji su najbolji u svojoj klasi.

Iskoristite potencijal mobilne kancelarije i usluga u oblaku, kako biste radili bilo gde i bilo kada. Microsoft alate možete koristiti na različitim uređajima i operativnim sistemima kao što su iOS, Android i naravno Windows.

Alati u porodici Microsoft 365, omogućavaju efikasnu saradnju između različitih odeljenja ili grupa. SharePoint, Teams i Power Apps omogućavaju neograničeno i brzo deljenje i zajedničko korišćenje dokumenata i sadržaja, što ubrzava proces donošenja odluka i planiranje.

Pomoću alata PowerApps možete kreirati aplikacije po meri bez ikakvog programerskog znanja. Koristite unapred definisane šablone i jednostavno sastavite svoju aplikaciju i odmah je počnite koristiti.

Microsoft 365 u kompaniji

Rešitve

Sorodni produkti