Microsoft Dynamics 365 Marketing

Kreirajte po meri oblikovanu marketinšku strategiju

Napravite korak napred u marketingu. Osvojite više prodajnih prilika i efikasnije negujte odnose sa svojim klijentima. Izgradite celovito iskustvo klijenta ili potencijalnog kupca, sa inteligentno dizajniranom kupovnom putanjom i vizualno privlačnim e-mail porukama.

Prednosti

Moćna rešenja čine razliku

Izgradite kupovni put sa podacima, dobijenim ocenjivanjem potencijalnih kupaca, i obrascima ponašanja, koji vam pomažu da oblikujete pobedničku poruku u pravom trenutku i na pravom komunikacionom kanalu. Iskoristite višekanalni marketinški alat sa rešenjima kao što su e-mail, događaji, telemarketing, SMS-integracija i LinkedIn konektivnost.

Povežite odeljenje marketinga i prodaje sa Microsoft 365 alatima i održavajte timski pregled marketinških kampanja, zajedničkih kalendara i drugih alata. Brže i kvalitetnije identifikujte potencijalne kupce sa višekanalnim modelima vrednovanja. Tako prenesite potpunije informacije prodaji i smanjite troškove sticanja novog potencijalnog kupca.

Sa integrisanim alatima, proverite efikasnost i uspešnost kampanja, A/B testove svojih sadržaja ili na primer poboljšajte otvaranje svojih e-mail poruka.

Nadgledajte svoje podatke preko kontrolne table, koju možete prilagoditi načinu svog rada, i sa pomoću povezivih rešenja Dynamics 365 oblikujte po meri radni proces.

Želite li da saznate više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rešitve

Sorodni produkti